om

Jag som skriver den här bloggen heter Stina. Jag har haft ett gäng olika bloggar innan men här startar jag på ny kula. Jag bor i Göteborg med en bebis, sambo, bonusbarn och katterna MjauMjau & Semla, men är uppvuxen på en mindre ort nära Stockholm och född i Norrland. När jag var liten lekte jag i mammas vävstol och det har alltid stickats, virkats, målats, snickrats och fixats i min närhet, och jag gör det mesta, med varierande resultat. Jag tar mig helst an sådant som är praktiskt, sådant jag behöver eller kan få användning av. Det enkla och rena är något jag uppskattar, krusiduller och komplicerade mönster får andra pyssla med. Vanligtvis arbetar jag som barnskötare, men är nu föräldraledig och tar bara hand om mitt eget.

Här önskar jag inspirera till eget skapande och väcka en kreativ lust, att skapa något själv behöver inte vara svårt. Jag gör mycket barngrejer nu så det är främst det som kommer finnas här, men eftersom jag är en rastlös person vars kreativitet ändrar riktning titt som tätt så kommer det med all säkerhet ändras och utvecklas med tiden.

Alla foton på bloggen är mina egna, utom där annat anges. Det går utmärk att låna bilder så länge du länkar tillbaka hit.

Den fina headern har Stina Glaas gjort.